Met Nappas naar KidZcity

KidZcity is een indoor speelparadijs voor kinderen! Er is een ruimte van 5.000m2 beschikbaar om te klimmen, klauteren, springen en slingeren. Je vindt hier een groot funhouse met obstakels waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Er zijn 12 unieke en verschillende attracties waar de kinderen zich lekker kunnen vermaken. Denk aan de balloonride, kindertheater, paardencarrousel, pamperhoek, safaritrein, viZcity en voor de stoersten zijn er de botsauto’s, familieglijbaan, kidZcity kasteel, klimdoolhof, lasergames en de timekeeper.

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders of begeleiders zich terugtrekken in het restaurant. Vanaf de zitjes kun je altijd de kinderen in de gaten houden. En als de ouders zin hebben om mee te gaan van de glijbaan, dan mag dat uiteraard ook!

Vier een kinderfeestje bij KidZcity!

Bij KidZcity kun je ook terecht voor een onwijs leuk kinderfeestje. Ook dan heb je een indoor pretpark van 5.000m2 tot je beschikking met allerlei toffe en spannende attracties! Hierbij kun je kiezen voor verschillende arrangementen om het een geslaagd feestje te laten zijn.

Breng een bezoek met de Nappas

Wanneer jij graag een bezoek wil brengen aan KidZcity en je beschikt over de Nappas dan kun je hiermee genieten van 20% korting op de entreeprijs per persoon! Zo wordt een uitje met het gezin natuurlijk nog leuker!

Heb jij nog geen Nappas? Dan wordt het tijd om deze aan te schaffen, hiermee krijg je namelijk bij meer dan 250 attracties in Nederland korting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *